Fórum je určeno pro dotazy, vzkazy, informace, názory, diskuze z oboru astrologie apod.

Pokud máte zájem o hlubší výklad horoskopu, napište nebo zavolejte a můžeme se domluvit na osobní konzultaci.

 

Diskuzní fórum

Datum 20.03.2015

Vložil Jarmila Gričová

Titulek opět jsme se sešli

Odpovědět

v centru Epona v Ostravě. hovořili jsme o planetách, jejích významu v horoskopu a v neposlední řadě i o tom, kterému znamení vládnou. Také jsme se dotkli blížících se zatmění. příští setkání bude 14. dubna, kdy si popovídáme o domech a možná začneme hovořit i o planetách v jednotlivých znameních.

Datum 24.02.2015

Vložil Jarmila Gričová

Titulek posezení v Ostravě

Odpovědět

Sešli jsme se v centru Epona na adrese Prokešovo náměstí č. 5. Atmosféra byla příjemná, posluchači neobyčejně inteligentní, dotazy k věci, pro přednášejícího radost. Probrali jsme bájeslovné základy zvěrokruhu, pohovořili o čase, o různých druzích astrologie a o tom, k čemu všemu lze astrologii používat.
příště se setkáme v úterý 17. března v 17.00. Hovořit budeme o jednotlivých znameních a jejich charakteristických rysech, o astrologické literatuře a o tom, co naše kolegy během doby, kdy jsme se neviděli, napadlo. Pokud byste se chtěli přidat, neváhejte a volejte! Vaše JaGa

Datum 27.01.2015

Vložil Jan Jaroš

Titulek Relokace horoskopu

Odpovědět

Dobrý den paní Gričová,
Ještě než se zeptám na konkrétní otázku, tak jsem chtěl poděkovat za sdílení astroinformací na Vaší net.stránce.
Takže: Je možné získat správný relokační horoskop pouhou změnou místa a času v astro.programu. Např. Jiná země a jiné časové pásmo.. Postřehl jsem, že se hlavně posouvají osy radixu.. Ale nejsem si úplně jistý, jestli to stačí.. Používám astro.com. Ale i přes dobrý software nemám ještě dobrý vhled do astrologie.
Srdečně zdravím a děkuji za odpověď!
Samouk Jan

Datum 12.02.2015

Vložil Jarmila Gričová

Titulek Re: Relokace horoskopu

Odpovědět

Při relokaci se nic jiného než osy posunout nemůže :-)
jde o to, že v jiném místě, než kde jste se narodil, se osy a tím pádem domy pohnout tak, že se ke slovu dostanou i ty rysy vaší osobnosti, které mohly být v původním rodišti potlačené. je jasné, že je to výraznější, když se pohybujete po linii východ/západ, než když se pohybujete po stejném poledníku od severu k jinu - i když rozdíl mezi rovníkem a třeba Kamčatkou už viditelný samozřejmě je. nejsem si tak úplně jistí, zda astro.com je dobrý software, sama používám jiné programy. na mém programu stačí, když si do radixu zadáte místo, a aktuální časové pásmo, které tam bylo v době, kdy se dotyčný někde jinde narodil a program to už spočítá sám. pokud byste to chtěl počíat ručně, dělá se to tak, že čas narození převedete na UT a horoskop spočítáte na nové místo z tohoto UI. nezapomeňte vzít v úvahu letní časy, ale třeba i to, že v Nepálu je čas posunutý o půl hodiny. kdybyste cokoliv potřeboval, zavolejte nebo se ozvěte jinak.

Datum 06.01.2015

Vložil Admin.

Titulek Kurzy astrologie

Odpovědět

pokračují v Ostravě už tento víkend. Bližší viz https://www.oazapoznani.cz/index.php?id=2

Datum 24.11.2014

Vložil Jarka Richterová

Titulek Astro - kalendář

Odpovědět

No, už jsem se lekla, že snad Astro-kalendář na r. 2015 nebude! U Džoudyho ho totiž nemají - ale prý se na něj optají, takže prý tak do 14ti dnů. - Na rok 2014 jsem ho našla náhodou - když jsem si nemohla vybrat ve stolních astro kalendářích. Výbornej, fakt :-) - Ještě kdyby tak mohl být ve formátu Týden na jedné stránce.

Datum 08.12.2014

Vložil Jarmila Gričová

Titulek Re: Astro - kalendář

Odpovědět

díky za uznání, potěší.
o formátu si popovídám s panem nakladatelem, ale myslím, že by to bylo obtížné jak na lámání - i když to by se dalo, tak na formát knížky, která by rozhodně nemohla být kapesní. ale zeptám se a uvidíme.
zdravím a přeju krásný den JaGa

Datum 16.12.2014

Vložil Jarka Richterová

Titulek Re: Re: Astro - kalendář

Odpovědět

U Džoudyho mají jen Láska a partnertví, ten Kalendář ne :-( - tak si to prodavačka znovu zapsala. Nevíte náhodou, kde ho majíí?

Datum 28.12.2014

Vložil

Titulek Re: Re: Re: Astro - kalendář

Odpovědět

krásné po svátcích:-)
zkuste napsat přímo vydavateli
naklvodnar@volny.cz
nebo ing. Kvasničkovi přímo zavolat - 604 674 633
doufám, že vám to vyjde
JaGa

Datum 28.10.2014

Vložil Admin.

Titulek Novinky

Odpovědět

Vyšlo:
ASTRO-kalendář 2015 a Láska a partnerství (horoskopy na každý den) 2015.
Bližší ve složce Kalendáře.