Fórum je určeno pro dotazy, vzkazy, informace, názory, diskuze z oboru astrologie apod.

Pokud máte zájem o hlubší výklad horoskopu, napište nebo zavolejte a můžeme se domluvit na osobní konzultaci.

 

Diskuzní fórum

Datum 17.01.2009

Vložil Vojta

Titulek do budoucna

Odpovědět

jaký budu do budoucna? 24.9.1995 v 6:25 v Ry chnově nad Kněžnou

Datum 17.01.2009

Vložil Administrátor

Titulek Re: do budoucna

Odpovědět

Vy tady požadujete kompletní výklad horoskopu, takže nezbývá, než vás odkázat na odpověď na vaši předešlou otázku. Pokud se budete pořád ptát v podstatě na to samé, nezbude mi než vaše dotazy mazat jako nadbytečné a zbytečné.

Datum 17.01.2009

Vložil Jarmila Gričová

Titulek Re: Re: do budoucna

Odpovědět

Vojtěchu, pokud si vzpomínám, jednu takovou debatu jsme už spolu vedli a skoničla tím, že jsem administrátora požádala, aby váš přístup na moje stránky blokoval. Chápu, že jste mladý muž, chápu, že nemáte co dělat a toužíte po komunikaci. Já vám ji neposkytnu, vaší kamarádkou být nechci (nezlobte se, ale je mi skoro 52 let a asi bychom se míjeli) a na vaše dotazy odpovídat nebudu. Pokud chcete kurz astrologie, na www. astrolab. cz jich najdete dost, takže se můžete přihlášit. Já momentálně nemám dostatek času ani na ty žáky, které mám už roky.
Přeju vám hodně životních úspěchů a kdybyste na mě chtěl zapomenout a už sem nikdy nejít, byla bych moc ráda.
Jarmila Gričová
P.S. doufám, že vám došlo, že s vámi nechci a nebudu vstupovat do jakýchkoliv kontaktů, nebudu se s vámi bavit a o tom, že bych vás vyvěštila, nemůže být řeči. Pod jiným jménem sem nechoďte, poznám to. Děkuji za pochopení. G.

Datum 17.01.2009

Vložil Jana

Titulek práce, zdraví

Odpovědět

Já jsem se narodila 26.3.1972 v 6.30 v Hradci Králové. Ted'kom jsem měla problémy se zdravím. Jaké budu mít zdraví do budoucna? Například s imunitou? A ještě bych se chtěla zeptat, co bude s mojí prací, pokud se nějak zvrátí a nebo budu tam, pořád. Děkuji Vám za odpověd' Jana Dne 17.ledna 2009

Datum 21.01.2009

Vložil Jarmila Gričová

Titulek Re: práce, zdraví

Odpovědět

Vážená paní,
myslím, že nejhorší ve svém zdravotním stavu máte už za sebou. Vypadá to, že největší problémy jste měla zhruba vloni touto dobou, kdy se Saturn točil na hrotu vašeho šestého domu zdraví a zároveň vytvářel kvadraturu na své radixové postavení do Blíženců, kde stojí na hrotu druhého domu hodnot vlastních. Zdravotní nepříjemnosti ještě posilovala kvadratura, kterou Pluto tranzitní vytvářel s Plutem radixovým. Momentálně to vypadá docela slibně a vy se můžete do budoucnosti dívat s nadějí.
S pozdravem Jarmila Gričová

Datum 17.01.2009

Vložil Vojta Kalous

Titulek Pro paní astroložku Gričovou

Odpovědět

Dobrý den paní Gričová.
Mohu se Vás na něco zeptat ohledně astrologie, obecně? Jak se mi bude dařit¨, atd.....? Vojta Kalous

Datum 17.01.2009

Vložil Administrátor

Titulek Re: Pro paní astroložku Gričovou

Odpovědět

Pokud se chcete o astrologii dovědět něco obecně, je na toto téma na trhu spousta knih, jen si vybrat. Základy jsou rovněž na tomto webu v záložce Astrologie nebo v ASTRO-kalendáři 2009. Tyto stránky bohužel neslouží jako kurs astrologie. Pokud chcete sestavit kompletní horoskop, musíte přijít za paní astroložkou nebo za některým z jejich kolegů osobně. Na netu lze také najít astrologické stránky na kterých je možno si vyžádat zaslání horoskopu domů. Tato stránka to ovšem není. U normálních dotazů uvádějte data jak jsou uvedena v užším sloupci této stránky dole nebo na úvodní stránce JaGa tohoto webu. Pokud jste méně chápavý uvedu ještě jednou: Pro dobré sestavení radixu (horoskopu narození) potřebuji datum, čas pokud možno na minuty a místo narození.

Datum 15.01.2009

Vložil jjjaajjj

Titulek maturit

Odpovědět

Mám ještě jeden menší dotaz,budu maturovat 25.5.2009 tak jsem se chtěla zeptat jestli mi hvězdy přejí a také jestli seženu práci. Děkuji

Datum 15.01.2009

Vložil Administrátor

Titulek Re: maturit

Odpovědět

Pokud neuvedete datum, hodinu a místo narození. nedá se dotaz zodpovědět. Spíš bych to ale viděl na osobní konzultaci, aby se paní doktorka mohla zeptat i na doplňující otázky, např. z čeho je maturita, pokolikáte ji děláte, zda ji chcete či nechcete udělat, jestli si jenom neděláte legraci a podobně.
Navíc by mě zajímalo, když je to ještě jeden, který byl ten předchozí.

Datum 10.01.2009

Vložil devalka

Titulek peníze

Odpovědět

Dobrý den, narodila jsem se 2.1.1972,ve 4,00, v Ústí nad Labem. Zajímá mě, jak se bude vyvíjet moje finanční situace. Děkuju